Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Valtaf.nl gaat stoppen! klik hier om erover te lezen.
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Nieuw: Volg meerdere afslankmethodes op ValtAf.nl

Geschreven door Support op December 15, 2011

Vol trots presenteren wij jullie de nieuwe website! Vanaf vandaag is het mogelijk om meerdere afslankmethodes te volgen. Je kunt nu zelf kiezen van welke (soms tegenstrijdige) afslankmethodes je advies krijgt. Dit advies wordt gegeven door de afslankmethodes die als expert aan ValtAf.nl zijn verbonden.

Behalve een groter aanbod aan relevante informatie biedt ValtAf.nl ook een nieuwe vormgeving. De nieuwe vormgeving is rustiger en maakt de site overzichtelijker. Ook zijn de toepassingen voor jullie gebruiksvriendelijker gemaakt. ValtAf.nl maakt het daarmee niet alleen makkelijker maar ook leuker om bezig te zijn met afvallen en gezond leven.

Behalve informatie over de diverse afslankmethodes, kun je ook advies krijgen over leefstijl, producten en overige diensten die te maken hebben met afvallen en een gezonde leefstijl.

Nu al kun je advies ontvangen van de experts Afvallen met Anne, NatureCrops, Jesse van der Velde en Agis.
Binnenkort kun je ook Yakult, PowerSlim, Weight Watchers en vele andere experts volgen op ValtAf.nl.

Heb je suggesties of opmerkingen over de nieuwe website? Laat het ons weten!

Onbekend
December 15, 2011 om 09:17
Joepie. Jesse is terug!!!!!
Onbekend
December 15, 2011 om 10:19
prima, wat een rust! en ik las dat mijn veel geprezen quinoa nu een aparte leverancier heeft gekregen van repen.....met oa quinoa. ben benieuwd naar hun verdere ontwikkelingen, hoop hun produkten bij de natuurvoedingswinkel alhier spoedig te kunnen kopen op proef, want met ideal betalen lukte me niet helaas.

veel succes!
:lutje:
December 16, 2011 om 08:52
Ik vind de site oke
December 16, 2011 om 13:34
zeer goed en gemakkelijk , modern proficiat
December 16, 2011 om 14:44
prima zo
December 16, 2011 om 17:01
Wauw wat een verbetering! Veel overzichtelijker en makkelijker!
December 17, 2011 om 02:47
ik heb mijn methode om voor eeuwig en 3 dagen slank te worden,en te blijven , gevonden ,dus al jullie andere methodes interesseren me niet meer ;
Voor mij is en blijft het Dukan !!!!
Maar blijf wel op de site natuurlijk ,al was het maar om af en toe mijn gewicht door te geven !!!
December 17, 2011 om 05:50
Ik moet nog erg wennen,maardat komt vast goed.
Dank voor al het werk!

:nijne:
Onbekend
December 17, 2011 om 13:08
Ik vindt de hoofdpagina net Hyves iedereen kan daar kleine stukjes lezen van buddy's waar je niets mee heb en er staan dingen heb ik gezien die niet leuk zijn als je niet wil dat anderen dat kunnen lezen!!!!
dat vindt ik het enige minpunt.
December 17, 2011 om 13:44
Ben het eens met Lucky65!
Overigens vind ik het totáál niet overzichtelijker dan eerst. Ik zit al de hele tijd te zoeken waar ik alles kan invullen en heb ook een tijdje naar mijn foto's zitten zoeken. Sorry, nee, ik vind het zo echt een rommeltje en absoluut niet handiger.

December 17, 2011 om 14:28
Mij maakt het persoonlijk niet veel uit. Waarom niet? Omdat het iedere keer weer een rommeltje is en ik een paar dagen bezig ben om alles uit te vogelen. Uiteindelijk vind ik m'n weg er wel in en lukt 't me prima! Ik heb me weg hier ook alweer mee gevonden, dus ik vind 't een prima site (: Alhoewel sommige dingen nog niet zo goed functioneren (foto's verwijderen/bewerken moet ik nog via de oude versie doen). Dat wordt vast wel weer bewerkt.
Het grootste minpunt van valtaf.nl vind ik dat ze tegenwoordig bijna alle artikels afschermen voor "niet-members". Toen ik hier begon had ik ook nog wel leesplezier, maar inmiddels is 95% afgeschermd. Beetje jammer - zo forceren ze mensen een membership te kopen, maar dat lukt bij mij 'helaas' niet, haha.
HHet
Onbekend
December 20, 2011 om 01:46
Nou de voorpagina staat met veel nieuws heel veel nieuws maaaaarrrrr dan moet je wel llid zijn anders val je buiten de boot!!!!!!!

Voorheen een tijdje terug kon je nog wel eens wat lezen van tips nu dus gewoon eigelijk NIETS MEER dus die reclame op google van ; Ook afslanken? Registreer je gratis en ontvang je eigen profiel met een afslankplan, gewichtsgrafiek, eetdagboek en veel slanke recepten.
is niet helemaal waar ....ja je kan je gratis registreren maar die slanke recepten ben ik het niet helemaal mee eens hoe weet ik dat want als je niet lid bent zijn alle sterretjes blank ik kan geen beoordelingen zien.

Jammer jammer jammer
December 20, 2011 om 05:37
Op de nieuwe site lukt het me niet om mijn gewicht in te voeren.
Wat zie ik over het hoofd???
Onbekend
December 20, 2011 om 12:29
@ IngeH

Onder je grafiekje staat een gewichtje als je dat in klikt komt de beschrijving om in te vullen eronder te staan.
December 20, 2011 om 13:45
hellllpp
mschien klinkt het heel erg istom maar ik kan het niet meer vinden. waar kan je het dagboek vinden
ik heb al veel in mijn dagboek geschreven maar waar ik ook zoek ik weet het niet meer
wie helpt mij
voel mij dommm
December 20, 2011 om 15:36
Ik vind het best een mooie site, maar wat kan je slecht de foto`s bekijken...
Je kan het gewicht niet lezen wat bij de foto staat, vond het altijd leuk om voor en na foto`s te bekijken, maar dat wordt nu zo lastig gemaakt! :(
Onbekend
December 20, 2011 om 16:34
Dat is zeker heeeelllll jammer!!!!!! daar zijn de foto's ook een beetje voor toch?
December 20, 2011 om 17:16
Dank Lucky65, heb het gewichtje gevonden!!!
Enne, Leanneke, bij mij staan het laatste dagboek schrijfsel op mijn pagina en eronder staat Meer dagboekberichten en Nieuw dagboekbericht en als ik op Meer dagboekberichten klik zie ik heel overzichtelijk al mijn schrijfsels op datum.
Succes!
December 21, 2011 om 03:55
Hoi! De site vind ik heel erg leuk, inspirerend! Kan iemand me alleen vertellen hoe ik m'n bmi kan instellen? Als ik het balkje van m'n lengte verschuif, blijft deze er niet op staan.. Nu zie ik in het afvaloverzicht steeds een bmi van 0 staan?... Alvast bedankt!
Onbekend
December 21, 2011 om 04:30
Buiten dat ik 20x je zelfde berichtje binnen krijg mmmm heb ik geen idee .

December 22, 2011 om 04:09
Goh, en ik maar denken dat ik heel veel mail heb .....
Onbekend
December 22, 2011 om 05:56
Mooie site, maar ik kan twee dingen niet vinden. Ik heb gelezen dat iemand een dagboek bijhoudt op de site. Op welke manier kan dat? En hoe kan ik mijn BMI vastzetten? Ik krijg nu steeds de mededeling dat hij op 0 staat. Toch voer ik hem elke dag in (overigens wel goed om me alert te houden :( ) Heb ik nog iets niet gedaan/ingevoerd, wat wel moet?
December 23, 2011 om 04:16
Hmm ik weet niet of ik het zo handig vind. Ik kan niets meer vinden, maar ik heb hier in ieder geval ontdekt hoe ik mijn gewicht kan invoeren. De rest wordt een ontdekkingstocht. Waarom is de site veranderd?....
Onbekend
December 24, 2011 om 08:35
en waar kan je je gewicht invoeren??? zie ik nergens terug. Heel onhandig dus, oude site was misschien wat druk maar dit is niet overzichtelijk op deze manier
Onbekend
December 24, 2011 om 08:52
na een beetje research hier boven ben ik er geloof ik achter gekomen hoe het werkt maar vind het wel een heeeeeel klein icoontje voor een afvalsite. Het is toch de bedoeling dat je makkelijk je gewicht kan invoeren en niet alleen andere dingen kan doen. Vind gewicht hier toch the main topic en niet de verhalen van anderen (die ik sowieso niet lees). ook vind ik het nog steeds erg irritant dat je voor veel dingen idd een abonnement moet afsluiten. Dacht dat de site gratis was... jammer
December 24, 2011 om 20:05
Jeetje ik kan niets meer vinden.
Ik ben een tijdje niet geweest,maar kan niet meer zien dat ik lid ben en ook mijn foto,s zijn niet meer te zien.
Hoe werkt deze site nu??
Onbekend
December 25, 2011 om 03:40
kan nog steeds niet bij de foto's de beschrijving en gewicht zien grrrrrrr
:helefijnekerstdagen:
Onbekend
December 27, 2011 om 11:06
Waarom kan ik mijn eetdagboek niet invullen op de nieuwe site? Elke keer als ik iets intyp (bijv havermout ofzo) en ik wil de grammen invullen, verdwijnt het invulbalkje.. geef mij de oude versie maar..
December 31, 2011, gewijzigd door Biebol op December 31, 2011 om 04:56
Mijn grafiek is verdwenen op de nieuwe site, dat is écht niet fijn!
Geef mij maar de oude versie, ik hoop dat die ook online blijft..
January 1, 2012 om 16:23
Ziet er leuk uit hoor, maar ook ik word er niet wijzer van...
Misschien eerst wat beter doorontwikkelen voordat er een nieuwe versie live gaat...
Wat mensen ook al aangaven, dat beginoverzicht, kan je dat uitzetten oid?
Ik blijf voorlopig ook nog even bij de oude versie.

Onbekend
January 2, 2012 om 09:59
nou ik vind die nieuwe site sorry 3x niks .. data tabel werkt er ook niet op .. vond het juist fijn om de andere deelnemers te zien links in beeld . nee van mij hoef deze nieuwe site niet .. en blijf de oude site er gewoon bij .. zo blijf ik helemaal geen goldmember ..
January 6, 2012 om 14:47
jammer jammer jammer! ik vraag me af wat de reden van de verandering geweest is, want in mijn ogen lijkt het op een afvalsite die probeert te concuren met sites als hyves en facebook. ik mis ontzettend de functionaliteit en gebruiksvriendelijkheid (en overzichtelijkheid!!!) van de oude site! ook mis ik het dat je afslankplan niet meer per dag bekeken kan worden (zonder daadwerkelijk elke dag achter de site te zitten). van mij mag de oude site weer terugkomen. vind het jammer dat er in plaats van een paar kleine verbeteringen gekozen is voor een totale verandering. ik vond het namelijk juist zo prettig dat de site was zoals ie was. dat was misschien wel de belangrijkste reden voor mij om lid te worden van valtaf.nl
January 7, 2012 om 07:02
Ik vind het nog steeds jammer dat de site veranderd is en dat er geen chat mer is zoals het vroeger was. Was altijd zo leuk voor het slapen even te chatten.

Heb er op mijn leetijd altijd zin in om mee te doen, maar soms gaat het boven mijn pet. Het gaat wel goed met me lichamelijk, maar de ouderdomskwalen zijn er vol op. Slechtzien, slecht horen en veel spierpijnen. Ondanks dat vind ik het leven nog leuk. Verder iedereen nog de beste wensen voor het jsaar 2012.

Liefs voor iedereen

Gerda 12.
January 8, 2012 om 18:35
Nieuwe versie is helemaal niet leuk, ik heb moeilijk om alles terug te vinden en vindt het niet overzichtelijk als de oude versie

OUDE VERSIE IS BETERRRRRR!!!!! WEG met Die nieuwe Versie!!!!!!
GROETJES

Beste wensen voor iedereen en hoop dat we allemaal nog meer gaan afvallen!!!!!
January 9, 2012 om 10:25
neen nieuwe site is niet overzichtelijker
en ja ik mis de chatters was zo rap eens iets besproken hè
groetjes
January 9, 2012 om 13:37
wat betekend nu het rode en wat het groene rondje in/rond de foto?
January 10, 2012 om 06:38
rood is offline en groen is online
January 11, 2012 om 03:01
Goedemorgen,

Nieuwe site bevalt me goed op 1 ding na... En omdat ik begrepen heb dat jullie verbeterpunten graag aan willen passen hier nogmaals mijn vraag:

Kunnen jullie alsjeblieft de datatabel zodanig aanpassen dat ik hem standaard in kan stellen op 'laatst ingevoerde boven'? Nu kom ik op de pagina, moet dan voor deze optie (telkens weer) kiezen, om vervolgens NIET bij de laatste invoer uit te komen. Ik zie dan 1 juli en moet naar een volgende pagina om daar vervolgens naar beneden te moeten scrollen zodat ik halverwege de pagina mijn laatst ingevoerde gewicht zie maar... dan zie ik dus de bovenkant van de tabel niet en weet dus niet wat de cijfers betekenen. Ik dan dus weer naar boven scrollen om te zien wat de getallen betekenen. Kortom, een heel gedoe en niet helpend. Het geeft mij behoorlijk wat frustratie, tekens weer. Dat kan niet de bedoeling zijn. Dus daarom:

Heel graag datum tabel/standaard in kunnen vullen (dus EENMALIG BIJ MIJN EIGEN INSTELLINGEN) laatst ingevoerde boven/ en dan ook daadwerkelijk direct bij aanklikken het LAATST INGEVOERDE zien direct onder de kopjes 'gewicht' 'alternatief gewicht' 'streefgewicht'.

Ik wacht weer in spanning af!

Hartelijke groet,

Sjaaaak
Onbekend
January 11, 2012 om 08:27
hoi hoi ,

Ik gebruik nog de oude versie ,ik vind de nieuwe zeker mooi ,maar ik kan de chat niet vinden op de nieuwe versie?

Iemand enig idee

bedankt

:jessica80:
January 16, 2012 om 16:25
ik vind de site ook errug onoverzichtelijk geworden. Kan zelfs het gewone contact ik heb een vraag knopje niet vinden dus laat ik mijn vraag hier nu achter

Ik wil graag mijn BMI in mijn gegevens vastzetten maar ik kan niet terugvinden waar dat moet. Ik bereken hem maar weet niet waar op te slaan........... HELP...

January 16, 2012 om 23:27
De oude versie beviel mij beter. Daarnaast kan ik overigens met mijn iPad niet meer op de site komen sinds een paar dagen???
Onbekend
January 18, 2012 om 05:27
Ik vind de oude site beter. Op de nieuwe site kan ik lang niet alles terugvinden. Eetdagboek invullen, een gemaakt bericht bekijken en eventueel verbeteren enz. is veel lastiger.
Geef mij de oude site maar terug (ben zelf ook niet meer zo jong en met de computer niet opgegroeid)
January 22, 2012 om 08:24
Wat ik jammer vind is dat ik de afslankplan niet meer kan zien. En als ik bij anderen kijk zie ik hun streefgewicht van die dag staan en bij mijzelf niet. Wat doe ik fout?
January 25, 2012 om 11:30
Hierboven zijn al een aantal punten genoemd die ik ook herken:

1. In de gewichtentabel de mogelijkheid om mijn laatst ingevoerde gewicht standaard als eerste bovenaan te zien staan
2. Ergens een knop zodat ik zie wat het streefgewicht voor deze dag (of volgende week) is. Vroeger zag ik dat direct na het invoeren van mijn gewicht
3. Ik baal ook dat inmiddels bijna geen enkel bericht meer gewoon te lezen valt. Ook vond ik het praktischer als ik ze onderaan voorbij zag schieten, dat maakte nog wel eens dat ik 'uit nieuwsgierigheid' ergens op klikte. Helemaal speciaal het menu in is wel heel veel werk (ik doe het bijna nooit meer in ieder geval.

Verder zijn jullie meegegaan met de trent, strak, onoverzichtelijk... ach, alles went zeggen ze, maar bovenstaande punten maken toch echt voor mij wel flinke minpunten uit! Maar verder bedankt voor het in de lucht houden van deze geweldige site!

:BeautifulMelB:
January 28, 2012 om 05:02
Ik krijg nu wel heel veel emailtjes van mensen die willen afvallen en reacties geven. Persoonlijk kies ik meer voor een forum waardoor je niet zoveel emailtjes ontvang. Ik krijg soms wel meer dan 10 emailtjes op een dag van Valt af.... Hierdoor wordt mijn mailbox erg onoverzichtelijk en overbelast.
Is het mogelijk om geen emailtjes te willen ontvangen van diverse personen. En dat ik dat later op een andere mogelijkheid hun berichten kan lezen.
January 28, 2012 om 06:42
Hai,

Ik heb een abonnement afgesloten bij sportcity in Haarlem en daar kreeg je een aanbieding, om met anna valt af. Nu heb ik een profiel aangemaakt maar ik zie nergens waar ik de actiecode kan invullen en waar ik per maand lid kan worden.
Wie kan mij daarmee helpen en antwoord geven???

Ben erg benieuwd en wil iedereen die bezig met afvallen en weer lekker in je vel te komen zitten, veel succes en zeker ook veel liefs sturen.

P.s als wie sport er nog meer in Haarlem, Leuk om dan samen te gaan.

Knuff
Onbekend
February 13, 2012 om 03:24
Ik heb de volgende vraag al eerder in het forum gesteld onder het juiste onderwerp, krijg helaas geen enkele reactie. Dus ik probeer het hier nogmaals.

Hallo webmaster. Kan het 17 dagen dieet ook worden opgenomen in de lijst met dieet methodes? Hier vind je info!
:sneeuwpopmaken2:
:bijvoorbaatmijndank:
February 21, 2012 om 18:57
Door omstandigheden een paar mnd. niet op de site geweest... wat een teleurstelling! Een statische site geworden, weinig te beleven en als er wat interessants lijkt te staan, blijkt 't alleen voor leden die hun gewicht bijhouden op de site! Zijn anderen soms niet meer welkom op de site? Ik hoef nl. niet echt af te vallen (zo nu en dan 2 kg.), maar moet alleen moeite doen om op m'n gewicht te blijven; weeg al meer dan 20 jr. hetzelfde. ;-)
February 27, 2012 om 03:46
na maanden terug op de site en wat een verademing. Veel rustiger en to the point.
Het was wel even wennen maar nu kan ik de site gebruiken voor wat hij dient, namelijk afvallen.
Ik vind het juist heel goed dat je je gegevens kunt afschermen.
bedankt daarvoor.
doe zo verder.
Onbekend
February 27, 2012 om 14:43
het ziet er op zich wel mooi en rustig uit, maar ik zal wel een supermuts zijn, ik kan niet vinden waar ik mijn gewicht moet invoeren.
Ik heb het nu via de oude website gedaan.
helluppp......

March 2, 2012 om 05:09
hallo, ja ik ben het wel eens met de mensen die de andere site beter vinden
Onbekend
March 8, 2012 om 01:59
De site ziet er netjes uit. Goed voor mekaar geregeld.
Onbekend
March 13, 2012 om 13:21
ik blijf lekker op de oude site.... werkt veel makkelijker voor mij en vind het er ook veel overzichtelijker uitzien dan die nieuwe versie. Ook ik hoop dat de oude versie online blijft...!!!!!
de oude site vind ik persoonlijk ook veel mooier en beter.

:mopseflops:
Onbekend
April 19, 2012 om 13:12
ik ben erg blij dat ik de OUDE versie nog kan gebruiken!!!!!
Wat een onhandige site!
Onbekend
April 19, 2012 om 13:28
mee eens, een verandering is niet altijd een verbetering
May 12, 2012 om 17:55
waarom iets veranderen wat goed en leuk werkt
ik houd t ook bij oude versie
June 8, 2012 om 07:17
Ik kan op de nieuwe site nog steeds geen foto's aanpassen/verwijderen. Ook zie je op de nieuwe site niet meer welk gewicht je bij welke foto had. Ook vind ik het jammer dat je heel vaak lekker gemaakt wordt met nieuws of interessante vragen, maar het vervolgens niet kan lezen, omdat je daar niet lid van bent. Erg jammer.
June 11, 2012 om 14:35
Ik kan nergens een tabel vinden met de juiste energieverhouding per dag, dus eiwit, vet, koolhydraten etc. Op de "oude" site stond dit ergens bij het eetdagboek.
Onbekend
July 8, 2012 om 07:47
ik hoop dat de oude site blijft bestaan, want deze is prima voor mij. veel overzichtelijker dan de nieuwe site. dusssss: ik hoop dat jullie beide sites in gebruik houden!
July 8, 2012 om 13:38
Beste leden van Valtaf.nl,

Wij zijn sinds juli nieuwe Experts op Valtaf.nl
U kunt ons bezoeken en volgen op: www.Newfigure.valtaf.nl

Onbekend
July 11, 2012 om 08:26
Ben een tijdje niet op de site geweest, maar de nieuwe site vind ik dus zooooo niet overzichtelijk. Heb me het leplazarus lopen zoeken zeg :( Dat kan toch niet de bedoeling zijn van een "verbetering". Ik schakel nog steeds om naar de oude site, die is tenminste wel overzichtelijk opgezet.

Ik waardeer wel dat valtaf af en toe aan vernieuwing doet, maar denk toch echt dat je een volgende beter zal moeten stilstaan bij de functionaliteit en handigheid van een website. Dat is mijn mening.
August 25, 2012 om 07:07
Ik heb mij net aangemeld op deze site. Ik volg sinds 7 weken het Straight Away dieet en ben al 13,1 kilo afgevallen. Helaas is dat dieet hier nog niet bekend en kan het dus ook niet invullen. Het werkt net als vel andere dieeten met maaltijdvervangers maar wel aspartaam-, lactose- en glutenvrij. Het voordeel is dat je iedere week begeleiding krijgt van een dieetcoach.
August 29, 2012 om 14:34
ik probeer in te loggen vanuit google chrome. maar dat lukt dus niet. hij herkent mij daar niet als zijn forumbezoeker.
maar waar kan ik dan mijn vragen insturen om te kijken of dat veranderd kan worden? om de site te verbeteren moet ik blijkbaar ook nog abonnee zijn?
Onbekend
January 2, 2013 om 04:43
Hoe kan ik contact opnemen met de gene die over betalingen gaat????????
January 11, 2013 om 06:06
Dag
Ik zou graag de BMI meter op m'n 'startpagina' zien. Kan dat?
Groet, Sjaaak
March 5, 2013, gewijzigd door Kevkiss op March 5, 2013 om 13:05
Zonder suiker eten en dan ook nog eens afvallen hebben jullie dat al geprobeerd ? Het is zeker een aanrader :P
Onbekend
March 14, 2013 om 16:39
Spam aanval van Valtaf! Al 285 mailtjes binnen, hier ben ik NIET blij mee! Kan er snel iets aan gedaan worden?
March 18, 2013 om 05:25
Ik krijg steeds een nota van jullie terwijl ik het allang heb opgezegd, ik kan ook niet meer in Anna want dan krijg ik ook dat mijn abonnement is afgelopen. Hoe krijg ik hierover contact met jullie ???
April 2, 2013 om 05:15
Ik krijg iedere keer een rekening van mijn Youw8 weegschaal, terwijl die al...een jaar of 3 geleden betaald is. Ook begin van dit jaar door Anne bevestigd, (en het zou geannuleerd/verwijderd worden) Ik heb 2 weken geleden een mail gestuurd en niks gehoord!!
Ik zoek me rot naar een telefoonnummer!!
May 9, 2013 om 09:23
Ik ben ongeveer twee jaar geleden op de site actief geweest en wil nu weer opnieuw een poging wagen. Blijkt dat ik een rekening heb openstaan bij jullie. Dat kan niet!!! Ik heb toen een actieabonnement genomen die ook echt na 1 jaar zou stoppen. Nu zeggen jullie dat ik nog een betalingsachterstand heb van 2 jaar. Ik ben echt niet van plan dat te gaan betalen. Nog nooit een rekening of betalingsherinnering van jullie ontvangen! Helaas hebben jullie geen mailadres (goed verstopt?) waarop ik persoonlijk een bericht kan sturen, vandaar maar op deze manier.

Onbekend
June 12, 2013 om 04:55
Waarom krijg ik met de nieuwe site te lezen wat anderen reageren op een dagboek? Ik ken die anderen niet en dus interesseert het me ook niet. Om er van af te zijn maar geen buddies nemen? Dat is ook niet leuk toch. Waarom kan ik die optie nergens uit zetten?
June 25, 2013 om 15:24
Hoi!
Ik krijg een rekening binnen van jullie, alleen heb ik mij nooit op jullie geabonneerd. Ik neem jullie mailtjes dan ook niet serieus, tot dat ik telefonisch contact met een van jullie op kan nemen. Ik zie wel een nummer verschijnen!
June 25, 2013 om 15:42
OOK ik heb al meerdere keren een rekening van de YOUW8 weegschaal gehad!! IK heb dat ding al zeker een jaar of 3. En is allang betaald (is ook een keer nagekeken) en Toch blijf ik herinneringen krijgen. Bizar dat je nergens op de site kan reageren!! Waardeloos!!!!!!!!!!!!!
July 7, 2013, gewijzigd door FangioDeKat op July 7, 2013 om 16:53
hallo , mijn eerste dag en reeds een probleem met de site : ik breng mijn consumptie in in Dieetdagboek en als ik effe van pagina verander en dan terugkom, zijn alle infos weg ... hoe kan ik die SAVEN ? heb die reeds 2 keren moeten inbrenegen, niet plezant ! Alvast bedankt voor de oplossing.
September 2, 2013 om 04:40
Mijn man hoorde goede resultaten over het dieet van Dr. Leonard Hofstra http://www.slim2do.nl/ Ik heb het boek gedeeltelijk gelezen en ben van plan zijn methode te gaan volgen. Ik zie deze methode echter niet terug in de lijst van methodes!
September 4, 2013 om 07:14
Ben allang niet meer op de site geweest, maar kan alleen nog vinden hoe ik mijn gewicht moet invullen. Ben wel een digibeet, maar dit schiet voor mij niet op. Zal nog wel wat tijd kosten.
Geduld is voor nu op..
Onbekend
September 20, 2013 om 11:26
HALLO VAN AFVAL IK MOET VAN DE ARTSEN 80 KILO ZIJN GISTERMIDDAG GEHOORT

GROETJES JANHAAR1 OF JANNIE.
November 6, 2013 om 07:28
check this out!

http://www.ervaringen40dagenzondersuiker.com/
November 6, 2013 om 07:38
November 6, 2013, gewijzigd door Bert1983 op November 6, 2013 om 08:44
Bakken met energie, Geen ups en downs meer, Een lichaam waar je vertrouwen in hebt en de overbodige kilo’s kwijt.

Niet alleen afvallen, maar je ook veel beter voelen!

http://www.ervaringen40dagenzondersuiker.com/

December 5, 2013 om 09:23
Ik heb al meerdere malen (5 keer) geprobeerd een foto te plaatsen, maar de foto zelf is niet zichtbaar. Wat kan ik daaraan doen?
January 5, 2014 om 12:20
Eens rustig rondkijken ik ben niet zo van de veranderingen:chickengirl4:
March 17, 2014 om 09:06
Ik vind nergens een contact voor jullie? Het Rain Dieet van Rainpharma (rainpharma.com) staat niet bij jullie methodes, en dat wou ik even melden.
April 12, 2014 om 10:37
ik wil vermageren maar ik kan het niet alleen
wie wil me helpen
graag antwoord
July 21, 2014, gewijzigd door MaritJonna op July 21, 2014 om 10:55
Ik vind de oude site qua gebruiksvriendelijkheid eigenlijk veel beter. De navigatie tussen de verschillende mensen en profielen werkt beter, de knoppen om naar verschillende onderdelen op mijn eigen profiel te gaan zijn logischer en ik vind de informatie die je kunt lezen bij je foto's ook veel handiger. Dit mis ik allemaal op de nieuwe website. De informatievoorziening op de nieuwe site is nogal gebrekkig. Het ontwerp is wel rustiger van de nieuwe site, en het feit dat je je profiel kunt afsluiten is heel fijn, maar echt, kwa gebruiksvriendelijkheid, navigatie en informatievoorziening mis ik een hoop! Ik hoop dat de tips en opmerkingen wel echt gelezen worden?
Onbekend
June 16, 2016 om 06:02
gisteren begonnen, en nu de hele dag load-error op de site.. dat is frustrerend hoor.. En geeft dus stress wat niet bepaald goed is voor afvallen !
July 27, 2016 om 08:20
kunnen jullie aub MyFitnesspal toevoegen als afslankmethode? Dit is een app die ik gebruik op mijn smartphone. De website is heel mooi gedaan! Heel leuk om de vooruitgang te kunnen volgen!
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan

Heb jij ook Twitter?

Deel dit artikel

LinkedInFacebookGoogle+

Rubrieken